サガワ アツコ
SAGAWA Atsuko
佐川 敦子 所属
食健康科学部 管理栄養学科
女性健康科学研究所 所属教員
近代文化研究所 所属教員
生活機構研究科 生活科学研究専攻
職種
准教授
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発表年月日 | 2007/10/31 |
発表テーマ | Effects of Agar on the Glucose Release from the Cookie Rice |
発表学会名 | The 5th International Conference on Nutrition and Aging |
学会区分 | 国際学会 |
発表形式 | ポスター |
単独共同区分 | 共同 |
開催地名 | 東京 |
発表者・共同発表者 | H.Moritaka,Y.Nakanishi,A.Sagawa,M.Takahashi,S.Kimura |
概要 | The blood sugar level and Glysemic Index value of the cooked rice significantly decreased by addition of 1.0% agar compare to cooked rice without agar and then decreased more by more than 1.0%agar. |