ウメガキ ケイゾウ    UMEGAKI Keizo
   梅垣 敬三
   所属
生活科学部 食安全マネジメント学科
 
生活機構研究科 生活科学研究専攻
   職種
教授
言語種別 英語
発行・発表の年月 2000
形態種別 学術雑誌
査読 査読あり
標題 Green tea polyphenols (flavan 3-ols) prevent oxidative modification of low density lipoproteins: an ex vivo study in humans.
執筆形態 共著
掲載誌名 J Nutr Biochem
掲載区分国外
巻・号・頁 11(4),pp.216-222
著者・共著者 Miura Y, Chiba T, Miura S, Tomita I, Umegaki K, Ikeda M, Tomita T
概要 The results suggest that daily consumption of seven to eight cups (approximately 100 mL each cup) of green tea may increase resistance of LDL to in vivo oxidation, leading to reduction in the risk of cardiovascular diseases.