アキヤマ クミコ
AKIYAMA Kumiko
秋山 久美子 所属
食健康科学部 食安全マネジメント学科
近代文化研究所 所属教員
女性健康科学研究所 所属教員
生活機構研究科 生活科学研究専攻
職種
教授
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発表年月日 | 2013/09/20 |
発表テーマ | The Study of Sprouts Cultivation Using the Slightly Acidic Electrolyzed Water Prepared with Hydrochloric Acid as Materials |
発表学会名 | IUNS 20th International Congress of Ntritionu |
学会区分 | 国際学会 |
発表形式 | ポスター |
単独共同区分 | 共同 |
開催地名 | Granada (Spain) |
発表者・共同発表者 | Kumiko AKIYAMA, Teiishi NAKAMURA, Mamoru TOMITA |
概要 | Seeds were sterilized when seeds of lettuce were attached to the Slightly Acidic Electrolyzed Water. The bactericidal effect was very high. There was no influence in a germination rate. The bean sprouts of the alfalfa cultivated with Slightly Acidic Electrolyzed Water had few bacteria. |