アキヤマ クミコ    AKIYAMA Kumiko
   秋山 久美子
   所属
食健康科学部 食安全マネジメント学科
 
近代文化研究所 所属教員
 
女性健康科学研究所 所属教員
 
生活機構研究科 生活科学研究専攻
   職種
教授
発表年月日 2013/09/20
発表テーマ The Study of Sprouts Cultivation Using the Slightly Acidic Electrolyzed Water Prepared with Hydrochloric Acid as Materials
発表学会名 IUNS 20th International Congress of Ntritionu
学会区分 国際学会
発表形式 ポスター
単独共同区分 共同
開催地名 Granada (Spain)
発表者・共同発表者 Kumiko AKIYAMA, Teiishi NAKAMURA, Mamoru TOMITA
概要 Seeds were sterilized when seeds of lettuce were attached to the Slightly Acidic Electrolyzed Water. The bactericidal effect was very high. There was no influence in a germination rate. The bean sprouts of the alfalfa cultivated with Slightly Acidic Electrolyzed Water had few bacteria.