ウメガキ ケイゾウ    UMEGAKI Keizo
   梅垣 敬三
   所属
食健康科学部 食安全マネジメント学科
 
生活機構研究科 生活科学研究専攻
 
研究支援機器センター 所属教員
 
生活機構研究科 生活機構学専攻
   職種
教授
言語種別 英語
発行・発表の年月 2015
形態種別 学術雑誌
査読 査読あり
標題 Resveratrol Partially Suppresses Inflammatory Events but Does not Affect Stroke Onset in Stroke-Prone Spontaneously Hypertensive Rats.
執筆形態 共著
掲載誌名 J Atheroscler Thromb
掲載区分国外
巻・号・頁 22(9),pp.958-70
著者・共著者 Chiba T, Yokotani K, Suzuki S, Itoh T, Umegaki K
概要 Resveratrol did not delay stroke onset in SHRSP, although it partially suppressed systemic and cerebral inflammation. These results suggest that resveratrol does not mimic the beneficial effects of DR on stroke in vivo.